pondelok 14. marca 2011

zdravie a

Drahí priatelia,

Tento rok sme mali mnoho a mnoho poznámok okolo vírusov. Ak skutočne neporozumieme tomu, čo vírus je a nepozrieme sa naň či preskúmame iné poňatie, svet môže klesať ďalej po špirále s množstvom mnohonásobných variácií a diagnostických kategórií s menším a menším počtom riešení.

Prvýkrát sa vírus podarilo izolovať v roku 1892 ruskému bádateľovi Dimitriovi Ivanovskému, ktorý skúmal tekutiny z chorých tabakových rastlín . Tieto tekutiny filtroval cez veľmi jemný filter, schopný zachytávať baktérie. No na jeho prekvapenie aj prefiltrovaná tekutina bez baktérií bola stále schopná spraviť zo zdravej rastliny chorú. V roku 1898 holandský botanik  Martinus Willem Beijermick zopakoval tento experiment a tiež si uvedomil, že je tu neviditeľná príčina a pomenoval tento infekčný činiteľ „vírus tabakovej mozaiky“. V tom istom roku ako Berjerinick, dvaja nemeckí vedci filtrovali a čistili tekutiny, ktoré spôsobovali slintačku a krívačku u dobytka (vírusy boli do roku 1964 uvádzané ako filtrovateľné baktérie). Walter Reed pokračoval v roku 1901 s filtrátmi zodpovednými  za žltú horúčku a tucty iných ochorení - filtráty, či kyseliny, teraz nazývané vírusy, boli nájdené.

V roku 1935 Američan Wendell M. Stanley šiel späť na začiatok a vytvoril čistý filtrát tabakovej mozaiky a vytvoril čistý kryštál vločky tabakovej mozaiky z filtrovaného tekutého kyselinového roztoku. Potvrdil, že tieto kyslé kryštály môžu veľmi ľahko fermentovať (kysnúť, kvasiť) alebo infikovať rastliny a vydedukoval z toho záver, že vírus nie je živý organizmus, keďže môže kryštalizovať ako soľ a stále ostáva  infekčný (môže nakaziť). Následne bakteriológovia po celom svete začali filtráciou hľadať kryštály, dnes nazývané vírusmi a bola tak vytvorená nová veda - virológia.

Pravda o vírusoch je tá, že sú kryštálmi kyslého odpadu hmoty - mŕtvej, rozpadávajúcej sa alebo fermentujúcej hmoty. Presne ako voda, keď kryštalizuje pri zmene prostredia, tvoria sa kryštalické vzory či štruktúry – snehová vločka v celej svojej kráse.

Tieto kryštalické vzory, ktoré sú viditeľné pod elektrónovým mikroskopom alebo fázovým kontrastným mikroskopom, sú stále obrazy skryštalizovaných tráviacich alebo metabolických kyselín. Sú nádherné svojou kryštalickou štruktúrou a formou, ale v tomto stave sú neškodné, avšak na druhej strane môžu spôsobovať  upchávanie cirkulácie. Vírusy, či kyselinové jedy sú toxické len vo svojej tekutej forme, nie vo svojom kryštalickom stave!

Vírus alebo kyslý jed z transformujúcej sa hmoty môže byť toxický pre bunky tela a je okamžite oddeľovaný alkalickými zložkami tela, ako napr. uhličitanom sodným, alebo hemoglobínom, ktoré spôsobujú jeho premenu na mozaikové vzory, kryštály alebo snehové vločky, ak chcete tieto kyslé tekutiny tela takto nazývať. Videl som tieto kyslé skryštalizované vzorky alebo kryštály vo viac než 40 000 vzorkách živej krvi. Vždy sú indikáciou pokusu ľudského tela udržať alkalitu telesných tekutín vyrovnaním - oddelením endogénnych dietárnych, či metabolických kyselín.

Keď pochopíme, že vírus je tekutý jed, vtedy  s ním veda konečne prestane zaobchádzať ako s chorobou, ale ako s odpadovým produktom tráviacich a/alebo metabolických kyselín, ktoré potrebujú byť oddelené a eliminované prostredníctvom štyroch kanálov eliminácie – pokožka, pľúca, tráviaci trakt a močový mechúr.

Na základe svojho 30-ročného pozorovania stravy a krvi mikroskopom dúfam, že vám to pomôže porozumieť odkiaľ som čerpal – vedecky a prečo je táto rozprava o pravdivej podstate vírusov či kyselín životne dôležitá pre medicínsku vedu. Keď porozumiete vírusom ako metabolickým kyselinám, potom sa aj váš prístup k liečeniu zmení. Radšej než zameriavať sa na meniace sa, fermentujúce či choré bunky, sa naša pozornosť upriami na tekutiny ľudského tela – s týmto veľmi dôležitým pochopením - bunky, ktoré vytvárajú tkanivá a orgány sú tak zdravé ako sú zdravé tekutiny, ktoré ich obklopujú, Samozrejme, že tieto tekutiny musia byť udržiavané v jemne alkalickom v rozsahu 7,35 až 7,4 pre udržanie zdravia a integrity buniek pred ich zmenou, rozpadom, fermentovaním alebo dezorganizovaním. Tiež je veľmi dôležité porozumieť aj tomu, že odpadové produkty kyselín alebo vírusových tekutín taktiež prispievajú k chorobám a ochoreniam.

Verím, že moja vedecká teória je správna a môj postoj k vírusom alebo vyriešeniu kyslosti je dramaticky efektívny vo väčšine všetkých virálnych či kyslých stavoch.

Toto je tiež dôvod, prečo neodporúčam používať kyslú vakcináciu (očkovanie) na vyhubenie neživých entít, napr. vírus chrípky. Nič také neexistuje. Existuje len chrípková kyselina, ktorá je príčinou všetkých symptómov chrípky, a ktorú môžeme eliminovať alkalizujúcim životným štýlom a stravou.

Alkalizácia a energizácia telesných tekutín prostredníctvom procesu, ktorý nazývam hyperalkalizácia™ , jednoducho funguje!

Vyvinul som systém hyperalkalizácie, o ktorom si môžete prečítať a porozumieť v mojich knihách zo série Zázračné pH, zvlášť v knihe Zázračné pH pre zníženie hmotnosti, kapitola 11.

S láskou,

Robert O. Young, Ph.D., D.Sc, N.D.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára