pondelok 14. marca 2011

zdravie

„Lebo vám pravdivo hovorím, ten, kto zabíja, zabíja sám seba a ten, kto je mäso zabitých zvierat, požíva telo smrti. Lebo v každej jeho kvapke krvi sa jeho krv mení na jed; z jeho dychu ich dych zapácha; v jeho mäse ich mäso vrie; v jeho kostiach ich kosti drevnatejú; v jeho útrobách ich útroby hnijú; jeho oči sa menia na šupiny; jeho uši cez ich uši sa na vosk menia. A ich smrť sa stane jeho smrťou.“

 Esénske Žalmy pokoja, kniha 1.
Viem, aké kyslé negatívne vplyvy má živočíšne mäso na naše črevá, na krv a teda na naše telo. Viem, že kyseliny zo živočíšneho proteínu (kyselina močová, dusičná) umožňujú rast baktérií, plesní, kvasiniek a všetkým chorobám a ochoreniam. Viem, že vredy a hnis pochádzajú zo živočíšnej proteínovej kyseliny. Viem, že na neutralizáciu dvojitej straty zásaditosti kvôli konzumácii zvieracieho proteínu ľudské telo vylučuje kalcium z kostí, čo má za následok osteoporózu. Pozrite sa do očí starému človeku, nie sú biele, sú mútne, výsledok zlej tvorby krvi v črevách, ktorá vytvára očné bunky.

Opäť, ako je možné, že toto naši dávni predchodcovia poznali?

Posted by Robert O. Young D.Sc., Ph.D., NMD at 11:33 AM


Preklad článku z http://articlesofhealth.blogspot.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára