nedeľa 6. marca 2011

info o zdraví3


Věděli jste, že vakcíny obsahují např. buňky potracených lidských plodů?

Zkoumala jsem zdraví spotřebitelů více než pětatřicet let a našla jsem toho ve vakcínách víc, než by dr. Snyderman chtěla, aby veřejnost věděla, a co mají právo vědět spotřebitelé.
20. září 2010
Catherine J. Frompovich
Doktorka Nancy Snyderman, velmi atraktivní, společenská a nesobecká lékařka, je přítomna na Real TV více než jedním způsobem. V pátek, 17. září 2010, se dr. Snyderman objevila v pořadu MSNBC Today a propagovala vakcíny v části nazvané Základy vakcín způsobem, který se mne osobně dotkl, obzvláště když řekla, že ve vakcíně je malé množství léku a že „zbytek je voda nebo slaná voda“.
Slyšet poznámky dr. Snyderman mne udivilo. Podívejte se sem. Je to asi šest minut toho, co nazývám „lékařské kecy“, které zní platně, ale myslím, že jsou nevyhnutelně zavádějící kvůli zamlčování. Proč? No odpověď zní takto.
Zkoumala jsem zdraví spotřebitelů více než pětatřicet let a našla jsem toho ve vakcínách víc, než by dr. Snyderman chtěla, aby veřejnost věděla, a co mají právo vědět spotřebitelé.
Například buňky z potracených lidských plodů. Jsem si jistá, že pokud by většina rodičů o tom věděla, rozmyslela by se nechat své děti očkovat. Jak hodnotí používání potracených plodů ve vakcínách římsko-katolická církve, když je proti potratům? Dobrá otázka.
Muslimské populace v Indonésii nyní dostávají vakcinofobii, protože zjistili, že vakcíny, které jim byli vstřikovány posledních deset let, obsahují prasečí DNA, věc/potravinu, která¨je jim odporná a kterou ze svých jídelníčků odstraňují kvůli náboženské víře.
Podle Sound Choice Pharmaceutical Institute obsahují buňky potracených lidských plodů tyto vakcíny:
  • Vakcíny proti dětské obrně, Pentacel, DT Polio Absorbed, Quadracel – vše od Sanofi
  • Vakcíny proti spalničkám, příušnicím a zarděnkám
MMR II, Meruvax II, MRVax, Biovax, ProQuad, MMR-V, vše vakcíny Merck
Priorix a Erolalix od GlaxoSmithKline
  • Vakcíny proti planým neštovicím nebo pásovým oparům
Verivax, ProQuad, MMR-V, a Zostavax, vše od by Merck
Varilix od GSK
  • Vakcíny proti hepatitidě
Vaqta od Merck
Havrix a Twinrix od GSK
Avaxim a Vivaxim od Sanofi
Epaxal od Crucell/Berna
  • Vakcíny proti vztelině
Imovax od Sanofi
Jsou uvedeny na internetu zde.
Navíc se zdá, že existuje korelace mezi používáním buněk potracených lidských plodů a odpovídajícím nárůstem autismu. Několik internetových článků tuto souvislost dokládá, např. Načasování nárůstu autismu, kumulativní výskyt, od Michaela E. McDonald a Johna F. Paul, NHEERL/EPA, únor 2010, sv. 44, zde.
Vyzývám rodiče, aby zkoumali přísady vakcín známé také jako adjuvans, základy a růstová média, u kterých mám šest stran „věcí“, kde jdou do vakcín.
Myslím, že nastal čas, aby všichni začali tlačit na zvýšení informovanosti spotřebitelů o vakcínách: vakcíny nejsou tak bezpečné, jak je tvrzeno, a veřejnost má právo to vědět; co obsahují; a je třeba informovaného souhlasu k nechání sobě nebo svým dětem vstříknout takové věci, jako formaldehyd, rtuť, hliník, antibiotika, cizí DNA z opic, prasat a nyní i hmyzu, plus celý nákupní seznam toxických složek. Doktorko Snyderman, je to ve vakcínách víc, než jen voda nebo slaná voda! Doufám, že to chápete.
Kontaktujte prosím své členy kongresu a požádejte je o vyšetřování výroby vakcín, jejich adjuvans, základů a růstových médií, než bude vydáno jakékoliv nařízení a my musíme očkovat své děti ze zákona. Zasloužíme si tento druh transparentnosti a nikoliv byrokratické, korporátní a mediální kecy.
Zdroj translation Osud 2010

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára