Je v žalúdku potrebná kyselina chlorovodíková ?
Minulý týždeň Dr.Joseph Mercola urobil niekoľko vyhlásení týkajúcich sa negatívnych dôsledkov pitia alkalickej vody.
Podľa Dr. Mercolu je pitie alkalickej vody bezcenné, nakoľko toto spôsobuje minimalizovanie kyseliny chlorovodíkovej v žalúdku.
Toto je správny bod Mercola! Chcete minimalizovať zbytky kyseliny chlorovodíkovej v žalúdku!!!!
Samozrejme čo Mercola nevysvetľuje je biochémia tráviaceho systému a zvlášť v žalúdku. Skutočnosti sú také, že pre každú molekulu kyseliny chlorovodíkovej vytvorenej v žalúdku sa vyprodukuje ekvivalentné množstvo sódy bikarbóny na pokrytie buniek.
Rovnica je nasledovná:
NaCl + H20 + CO2 = NaHCO3 + HCL.
Žalúdok vyťahuje sodík, chlorid, vodu a oxid uhličitý, aby vytvoril sódu bikarbónu, alkalizujúcu zložku s jej odpadovým(vedľajším) produktom kyselinou chlorovodíkovou.
Žalúdok bude vždy produktovať sódu bikarbónu, aby alkalizoval jedlo, ktoré jeme, či tekutiny, ktoré pijeme a tak pripravil jedlo a nápoje k biologickej transformácii v kmeňových bunkách v klenutiach tenkého čreva. Čím viac kyslého jedla a kyslých nápojov príjmeme, tým viac sódy bikarbóny sa bude produkovať, na reguláciu/tlmenie kyselín v jedle a v nápojoch( a súčasne tým viac aj kyseliny chlorovodíkovej vznikne -pozn.prekl.). Toto samozrejme vám zanechá brucho plné kyselín, čo vedie ku všetkým tým žalúdočným poruchám, vrátane prekyslenia krvi a potom tkanív.
Žalúdok vyťahuje sodík, chlorid, vodu a oxid uhličitý, aby vytvoril sódu bikarbónu, alkalizujúcu zložku s jej odpadovým(vedľajším) produktom kyselinou chlorovodíkovou.
Žalúdok bude vždy produktovať sódu bikarbónu, aby alkalizoval jedlo, ktoré jeme, či tekutiny, ktoré pijeme a tak pripravil jedlo a nápoje k biologickej transformácii v kmeňových bunkách v klenutiach tenkého čreva. Čím viac kyslého jedla a kyslých nápojov príjmeme, tým viac sódy bikarbóny sa bude produkovať, na reguláciu/tlmenie kyselín v jedle a v nápojoch( a súčasne tým viac aj kyseliny chlorovodíkovej vznikne -pozn.prekl.). Toto samozrejme vám zanechá brucho plné kyselín, čo vedie ku všetkým tým žalúdočným poruchám, vrátane prekyslenia krvi a potom tkanív.
Žalúdok nepotrebuje produkovať žiadnu sódu bikarbónu, pokiaľ konzumujeme alkalizujúce jedlo a pijeme alkalické tekutiny, zahrňujúc alkalickú vodu bohatú na elektróny.
Kľúčové je si pamätať toto: žalúdok nie je orgánom trávenia, ale je podporným orgánom a jeho hlavným príspevkom je alkalizovanie jedla a nápoja, ktoré trávime.
Kľúčové je si pamätať toto: žalúdok nie je orgánom trávenia, ale je podporným orgánom a jeho hlavným príspevkom je alkalizovanie jedla a nápoja, ktoré trávime.
Môžete piť alkalickú vodu bohatú na elektróny, aby ste neutralizovali, či tlmili kyselinu chlorovodíkovu v žalúdku.
Žalúdok nie je tráviacim orgánom, ale orgánom vytvoreným na alkalizáciu kyselín z jedla a z metabolizmu.
Najlepšie čo môžete urobiť pre podporu žalúdka je piť čistú alkalickú vodu bohatú na elektróny s pH najmenej 9,5 alebo viac. Zabezpečíte si tak prevenciu pre vážnymi ochoreniami žalúdka a prípravu jedla a nápoja pre ideálne pH v tenkom čreve na 8,4 na biologickú transformáciu v kmeňových bunkách klenutí tenkého čreva.
Mojou najlepšou radou je piť najmenej 1 liter alkalickej vody bohatej na elektróny s pH 9,5 na každých 22,7 kg( 50 pounds) hmotnosti. Svoje telo budete hydratovať, alkalizovať a energizovať. Nič nie je tak dôležité, ako pitie alkalickej vody bohatej na elektróny po kyslíku ktorý dýchame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára