pondelok 14. marca 2011

zdravie k


InnerLight Alkalizujúci životný štýl

Táto príručka prináša úplne nový  pohľad
na stravovacie návyky a výživu. Ak prejdete na zásaditý životný štýl, štíhla postava, po ktorej ste vždy túžili, energia, zdravie a čistota mysle môžu byť Vaše.
Ako vieš, že tvoje telo je nadmerne kyslé?
Tuk je problém kyslosti!
Jeden z najznámejších objavov Dr. Younga je jeho teória o  príčine obezity. Dokázal, že tuk je v skutočnosti problém nadmerného prekyslenia organizmu.  Čo to znamená? Telo vytvára tukové bunky, aby oddelilo kyselinu  od Vašich životne dôležitých orgánov a tým zabránilo, obrazne povedané, ich zabiť.  Teda tuk Vám zachraňuje v podstate Váš život. Tuk je totiž odpoveďou tela na jeho alarmujúce prekyslenie. Aké je riešenie? Alkalizuj a Energizuj sa!
Čo o podváhe?
Na druhej strane, kvasinky a huby produkované vo vnútri nadmerne kyslého tela sa môžu živiť Vašimi živinami a redukovať chemickú a mechanickú absorpciu všetkého, čo jete až o 50%. To spôsobuje niektorým ľuďom nadmernú chudosť, čo nie je o nič zdravšie ako mať nadmernú váhu. Bez proteínov Vaše telo si nemôže vytvoriť nové tkanivá, alebo produkovať enzýmy, hormóny, alebo stovky ďalších  chemických komponentov potrebných pre bunkovú energiu a aktivitu vnútorných orgánov. Únava, choroby  a zmeny váhy tela sú len  dôsledkom tohto stavu. Podvyživená osoba by mohla stratiť trošku viac váhy ako sa jej ´´chémia tela´´ stabilizuje. Ako náhle sa jej telo normalizuje, ona začne  naberať na tú správnu optimálnu váhu.. Zdravé telá nie sú obézne ani podvyživené Zdravý organizmus si sám udržiava svoju optimálnu hmotnosť. Môžete vykročiť na cestu návratu zdravia, rovnováhy a  harmónie. Vy sami môžete začať uzdravovať Vaše telo s InnerLight značkovými produktmi. Ako náhle alkalizácia a oxigenácia začne pôsobiť, telo prirodzene začne samo  nastavovať svoju ideálnu váhu.
Alergie
Toxíny vyprodukované v prekyslenom tele, ktoré je zbavené kyslíka,  môžu výrazne prispievať k tomu, čo sa často nazýva príznakom alergie. Okrem toho, vstrebávanie nestrávených a nespracovaných bielkovín je hlavnou  príčinou  alergických ochorení. Zažívací systém je oslabený, čo spôsobuje, že aminokyseliny /stavebné jednotky bielkovín/ sa nemôžu dôkladne rozložiť. Len tak málo stačí, aby sa objavilo široké spektrum alergických ochorení.

SuperGreens s pH a InnerLight produkty prinášajú zásadité a okysličujúce prvky do Vášho   tela a pomáhajú  udržiavať optimálnu rovnováhu pH  vášho tela, ktoré by inak podľahlo rôznym ochoreniam..
Únava
Únava je pravdepodobne hlavným príznakom,  alebo reakciou  tela na nadmerné kyslé prostredie. Toxíny vyprodukované v prostredí nadmerne kyslého tela znižujú vstrebávanie bielkovín a minerálov, čo so sebou prináša oslabenie schopnosti tela vytvárať enzýmy a hormóny. Zároveň to ovplyvňuje obnovu buniek a ostatných orgánov potrebných na tvorbu energie. Výsledkom je únava, malá výdrž organizmu, svalová apatia a celková slabosť.

SuperGreens s prime pH sú vytvorené za tým cieľom, aby  poskytli  Vášmu telu, dôležité výživové látky a ľahko stráviteľné bielkoviny. Vďaka týmto energizujúcim a výživovým prvkom sa práve teraz  môže začať okysličovanie Vášho tela.


Nová Biológia

Celá podstata novej biológie je založená na novom prístupe chápania ľudského tela, ktorá považuje prekyslenosť tela za jedinú, podstatnú príčinu všetkých chorôb. Naopak, stará biológia, založená na práci Louisa Pasteura v neskorých rokoch 19. storočia, pramení z myšlienky, že choroba pochádza z baktérií, ktoré napadajú telo z vonkajšieho prostredia. Dr. Young zistil, že keď telo je v zdravej zásaditej rovnováhe, baktérie nie sú schopné dostať sa do tela a usadiť sa tam.

 Predstavte si svoje telo  ako akvárium. Uvedomte si,  aké je dôležité udržiavať jednotu a harmóniu vnútorných tekutín nášho tela ,v ktorých denne „ plávame“. Predstavte si, že rybičky v tomto akváriu sú Vaše bunky a orgánové sústavy , kúpajúce sa v tekutinách, ktoré dovážajú výživu a odvážajú odpad. .

Teraz si predstavte,  že   čistiaci filter akvária, ktorý do vody dodáva kyslík, napojíme na výfuk auta.  Položíme rúru výfuku smerom nahor proti prívodu kyslíka filtra, ktorý zásobuje kyslíkom akvárium. Voda je plná oxidu uhoľnatého, tým sa znižuje zásadité pH a vytvára sa kyslé prostredie, ktoré ohrozuje zdravie „ rybičiek „, Vašich buniek a orgánov.

Čo sa stane, ak hodíme príliš veľa jedla, alebo nesprávny druh jedla( kyslosť produkujúce jedlo ako mliečne výrobky, cukor, živočíšne proteíny) a ryba je neschopná konzumovať, alebo tráviť to všetko a začína sa to tam  rozkladať a hniť. Toxický kyslý odpad a chemikálie vznikajú rozpadom jedla, vytvárajúc tak  viac kyslých vedľajších produktov, meniac optimálne alkalické/zásadité/  pH tela.

V podstate, toto je malý príklad toho, čo môžeme svojim vnútorným tekutinám spôsobovať každý deň.  My ich znečisťujeme smogom, fajčením, drogami, nadmerným príjmom jedla, nadmernou spotrebou kyseliny vytvárajúceho jedla( mliečne produkty, cukor, živočíšne proteíny).

Niektorí  z nás majú akváriá (telá), ktoré sú sotva schopné udržiavať život, napriek tomu sa nám stále darí prežívať zo dňa na deň, pričom si budujeme čoraz vážnejšiu nerovnováhu, až kým sa to neskončí nevyhnutným  krachom , alebo chronickými prejavmi  narúšajúcimi  náš život, o ktorý    musíme bojovať..

Úroveň pH /meranie kyslosti a zásaditosti/  našich vnútorných tekutín ovplyvňujú v našom tele, každú jednu bunku. Rozsiahle nerovnováhy kyslosti akéhokoľvek druhu naše telo neznáša práve najlepší. Práve naopak, vyvážené vnútorné a zásadité prostredie je nevyhnutné pre ľudský metabolizmus. Chronicky silné kyslé pH napáda tkanivá v ľudskom  tele . Ak sa to ponechá vlastnému osudu, prerušia sa bunkové činnosti a funkcie, od tlkotu srdca, po nervovú aktivitu mozgu. V skratke, nadmerná kyslosť organizmu má negatívny dopad na samotný život,  ako aj vedie k vzniku rôznych ochorení.        
Alkalická voda

Najdôležitejšia vec, ktorú sa naučíte v tejto príručke je hydratácia tela s alkalickou vodou. Podobne ako Zem, na ktorej žijeme aj naše telo sa skladá zo 70% obsahu  vody. Hlad je často výkrikom a prosbou tela o vodu. Smäd sa vyvinie, až keď sa začneme hydratovať samotnou vodou.

Strava bohatá na kyslé jedlá ako sú napríklad , mliečne výrobky, obilniny, ovocie s vysokým obsahom  cukru, chlieb a pod., zapríčiňujú kyslý odpad v našom tele. Keď kyslý odpad sa dostane  do nášho krvného obehu, krvný obeh sa bude pokúšať dostať tento odpad vo forme tekutiny von z nášho tela cez pľúca,  alebo obličky. Ak je veľa odpadu, odpad je skladovaný v rôznych organických sústavách ako srdce, podžalúdková žľaza, pečeň, hrubé črevo a inde.
           Rozpad tela systémom odstraňovania odpadu  by mohol byť nazvaný ´´starnúcim procesom´´. Na to, aby sa spomalil a obrátil tento proces, musíme začať s  odstraňovaním nadmernej kyslosti krvi a tkanív tým, že do našej stravy zahrnieme zásaditú vodu. Zásaditá voda má pH medzi 9 a 11, neutralizuje škodlivé uskladnené kyslé odpady a jemne ich odstraňuje z tkanív.
Innerlight alkalizujúce produkty

SuperGreens powder a Prime pH™

Super Greens prášok má štyrikrát väčšiu silu ako štandardné bylinné  zmesi.  SuperGreens obsahuje 49 bylín, klíčkov semien a zelenej zeleniny, ktorá zabezpečí pre vaše telo viac ako 125 jednoducho absorbovateľných vitamínov, minerálov a aminokyselín.

Prime pH je katalyzátor vody a kyslíka v krvnom obehu. Bolo preukázané, že používanie týchto produktov má  alkalizujúce, neutralizujúce a  pH vyrovnávajúce efekty na ľudské telo.

Najlepšia na použitie je štruktúrovaná voda /pramenistá, nesýtená, filtrovaná, zásaditá minerálna  voda/. Je ideálne vypiť štyri litre nápoja, alebo viac, minimálne 2 litre  denne. Normálne množstvo Super Greens prášku je 1 čajová lyžička na jeden liter vody. Je efektívne si pripravovať  SuperGreens nápoj do fľaše, kde ho  môžete dobre rozmiešať. Na prípravu používajte vodu  izbovej teploty( telo pri použití chladného nápoja musí túto tekutinu zohriať a pri použití horúceho schladiť), to znamená, že môžete nápoj pohodlne“ držať vo svojich rukách“.

Upozornenie: Doporučuje sa piť SuperGreens a Prime pH  jednu alebo dve hodiny po jedení vysokoproteínového jedla, aby sa žalúdočné šťavy neneutralizovali  pri  trávení proteínov.


Návod na použitie:

SuperGreens:  1 pribalená odmerka / kávová lyžička / prášku  sa zmieša v litri vody
                            /Ak máte možnosť, používajte upravovanú, filtrovanú  vodu, je
                            možné použiť aj tečúcu vodu z vodovodu, alebo pramenitú
                            nesýtenú vodu/(.2-3 kapsule zapite s 1 litrom vody s PrimepH, 2-3x  denne)
Prime pH     :  10- 16 kvapiek Prime pH sa pridá do 1 litra vody
                        Odporučenie: rozmiešať najskôr vodu s Prime pH, do ktorej potom
                        pridáme  prášok SuperGreens. Používajte vodu izbovej teploty.

Denná dávka roztoku SuperGreens a Prime pH.:

                        Začnite s 1 litrom nápoja denne. Postupne pridávajte 2 litre, tri až 4 
                        litre denne. Všeobecne platí pravidlo, že na 20 kg hmotnosti muža, či
                        ženy, by sa mal vypiť denne 1 liter vody.    

Nápoj pite po dúškoch, tak často , ako len môžete!  Nie raz a veľa !  Zabezpečíte si tak pravidelnú hydratáciu svojho tela. Nápoj pite počas celého dňa, aj v práci, v aute a pod. Majte ho stále pri sebe!
 Na začiatku zistíte, že vaše telo sa bude samé dožadovať tejto tekutiny. Pite toľko, koľko sa vám žiada ! Ak dosiahnete pitie 3-4 litre denne SuperGreens, môžete piť viac, alebo môžete piť čistú vodu do ktorej nakvapkáte Prime pH  a pridáte
čerstvé limonky, alebo citrónovú šťavu. To bude pomáhať meniť pH tela na zásadité.

Príznaky, ktoré sa prejavia u väčšiny ľudí, ktorí  začnú meniť svoje stravovacie návyky:

ČO SA STANE AK  NIEKTO POUŽÍVA PRODUKTY SuperGreens a Prime pH ?

V prvej fáze detoxikácie pite min. 3-4 litre denne! Táto fáza približne trvá 7-10 dní.

l.. Môžu sa prejaviť detoxikačné príznaky, ako napr.  hnačka, podobné prejavy ako pri chrípke,  alebo únava, bolesti hlavy a pod..  To je dobre, znamená to, že telo vylučuje usadené toxické látky.
Ak sa prejavia niektoré detoxikačné príznaky, NEPRESTAŇTE PIŤ! Vypite 1 liter a pite ešte viac ako obyčajne. Napomôžete tak telu sa rýchlejšie zbaviť toxických látok, ktoré sa začínajú vyplavovať z vašich tkanív.(V prípade, že detoxikačné prejavy sú také, že nie ste ochotný ich znášať, či sú príliš zaťažujúce – spomaľte, to znamená, že neprestanete piť, avšak pite len jeden liter Supergreenu denne. Po odznení príznakov, začnite opäť dávky zvyšovať.  Vždy počúvajte svoje telo!).

2. Snáď si všimnete, že ste menej  hladný, potom nejete tak často, ako ste zvykol. V podstate nie je ani potrebné jesť toľko, koľko ste bol zvyknutý.
Pocity hladu sú v skutočnosti prejavom tela, ktoré je  smädné. Za pomoci nasledovného testu sa rozhodnete: teda ak budete cítiť, že musíte jesť, skúste vypiť jednu fľašu Supergreenu. Stavte sa, že vo väčšine prípadov hlad zmizne.

3. Pravdepodobne silná túžba po niektorých jedlách klesne. Túžba po chlebe, cestovinách, sýtené nápoje, sladkosti, na  mäso, alebo na  iné kyslé jedlá sa vo všeobecnosti zníži.

4. Skutočne začínate túžiť viac po zelených jedlách, napr .šaláty , zelenina.

5. Ak  Vaše telo začalo meniť svoje vnútorné pH na zásadité, tak sa začína zbavovať nadbytočného tuku. Teda nie je nič neobvyklé, ak pri  pití 3-4 litrov denne sa niekto môže zbaviť 5-10 kg váhy za mesiac.

6. Môžete spozorovať, že máte viac energie.

7. Stáva sa , že lepšie a tvrdšie spíte.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára